• darkblurbg
    Een kleinschalig bureau met ruime ervaring!
  • darkblurbg
    Training in tijden van Corona? Samen bepalen we de passende oplossing; Online of Face to face;

Vijf concrete tips om er een mooie dag van te maken:

 

Tip 1  Speel in op je energieniveau

Je energieniveau kan niet je hele werkdag hoog zijn. Signaleer en maak gebruik van je hoge energielevel. Pak 'echt' rust wanneer je energie wegebt en geef jezelf kans om weer op te laden. Veel effectiever en je hoofd raakt ook weer leeg.

 

Tip 2  Negatieve overtuigingen? Laat ze gaan!

Herken je dat? Allerlei verwachtingen en eisen die je aan jezelf oplegt? Mijn omgeving verwacht dit en eist dat... Check bij jezelf eens of deze overtuigingen eigenlijk wel reëel zijn en hoeveel negatieve lading ze hebben. Laat gaan en relativeer.

 

Tip 3  Pak eigen regie en laat de verantwoordelijkheid daar waar hij hoort 

Werkdruk hoog? (Te) veel op je to-do lijstje staan? Pak je dingen op voor anderen? Zo ja, maak een keuze; Doe het of doe het niet. Ga niet negatief lopen denken over hoeveel je op je bordje hebt liggen. Pak regie en je voelt je waarschijnlijk direct opgelucht.

 

Tip 4  Moet ik dit nu doen? 

Worstel je met je overzicht? Komt er veel tegelijk op je af? Stel jezelf deze vraag en handel ernaar:

Moet ik dit nu doen?

Moet ik dit nu doen?

Moet ik dit nu doen?

Moet ik dit nu doen?

 

Tip 5  Ben mild voor jezelf 

We zitten in een rare onvoorspelbare tijd met z'n allen. Zijn we niet gewend. En dat is wennen... Dus ben mild voor jezelf als je er even niet uitkomt of worstelt met je (werk) situatie. Mild zijn voor jezelf helpt om je positieve gedachtestroom op te wekken en er een mooie dag van te maken.

 

Wil je jouw medewerkers of jezelf een steun in de rug geven in deze roerige tijden? Laat het ons weten en we denken met je mee. Je kunt ons bereiken via

 0641712809 of info@asselbergsenbaks.nl.

Of vul direct ons contactformulier in.