• darkblurbg

Gratis & vrijblijvend telefonisch consult om jouw stress direct te verminderen

Ervaar jij op dit moment stress of werkdruk? Je bent niet de enige! We hebben al tientallen mensen geholpen met het verminderen van hun stress. Wil je je stress snel en effectief verminderen? Neem dan nu vrijblijvend en gratis contact met ons op. In een gratis telefonisch (of per e-mail) consult geven we je enkele concrete tips en trucs hoe je makkelijk en eenvoudig je stress en werkdruk kan verminderen.

Persoonlijk telefonisch consult: Gratis!

Wij houden van concrete en persoonlijke oplossingen om stress te verminderen. Daarom zullen we in het gratis consult enkele persoonlijke vragen stellen om boven tafel te krijgen waar de stress precies vandaan komt. Daarna zullen we je enkele concrete handvatten en technieken geven die jij direct kan toepassen om je stress te verminderen.

Ja, ik wil graag gratis persoonlijk advies om mijn stress direct te verminderen:

Je zit helemaal nergens aan vast en het gratis consult kost je niks. We hopen natuurlijk dat je onze tips en advies waardeert en wellicht zal kiezen voor onze persoonlijke aanpak. Hieronder lees je meer over onze aanpak en cursusaanbod.

 

Verminder je stress en ervaar meer balans in je leven

Ben je op zoek naar coaching of een cursus/training om iets aan je stress of werkdruk te doen? Bij ons geen standaard training, cursus of coachingstraject. Wij kiezen, samen met jou, voor een èchte persoonlijke aanpak. Een passende aanpak voor jou alleen. Een aanpak waarbij coaching, training of een persoonlijkheidsonderzoek op een voor jou passende manier worden ingezet.

 

Waarom onze aanpak?

Oorzaken van stress zijn persoonlijk. Daar hoort volgens ons ook een persoonlijke aanpak bij. Er zijn legio gemene delers (hoge werkdruk/vervelende collega’s/saai werk/sociale druk) die gezien worden als oorzaken van stress. Wij geloven dat deze gemene delers slechts het topje van de ijsberg zijn. Omgaan met stress vereist dat je de oorzaken daadwerkelijk gaat onderzoeken en leert kennen. Dan pas ben je in staat om de oorzaken aan te pakken en minder stress te ervaren!

 

Wat kun je verwachten?

Om een passende aanpak vorm te geven voeren we eerst samen in alle openheid en vrijblijvendheid een goed gesprek.

Wij stellen vervolgens een plan van aanpak voor je op waarin specifiek de onderdelen zitten die jou gaan helpen. Onze aanpak kan bestaan uit zowel coaching (persoonlijke ontwikkeling), trainingssessies (aanleren communicatieve vaardigheden, bijv. grenzen stellen) of een persoonlijkheidsonderzoek (Talenten-motivatie-analyse TMA).

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je meer weten?

Neem contact op