Een kleinschalig bureau met ruime ervaring

Wij zijn een kleinschalig trainingsbureau met ruime ervaring. Wij gaan voor echte aandacht voor onze deelnemers. Veel oefenen in een prettige omgeving met kleine groepen van maximaal zes personen. Gedurende onze jarenlange ervaring in het geven van trainingen hebben wij ervaren dat een training het meest optimale resultaat geeft wanneer er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht en er ruim tijd genomen wordt om te oefenen met eigen praktijkcasussen.  

Drijvende krachten achter Asselbergs & Baks training en coaching zijn Sophie Asselbergs en Daan Baks. Enkele jaren geleden hebben wij besloten om onze krachten te bundelen. Wij verzorgen trainingen en coachingstrajecten voor groepen of individuen. Onze focus en specialisaties liggen hierbij op de onderwerpen leidinggeven, omgaan met verzuim en trainer/coachingsvaardigheden

Wij zijn gecertificeerd en actief gebruiker van de TMA methode.

Wil je meer over ons weten of zien voor welke opdrachtgevers wij werken? Kijk dan op ons Linkedin profiel of lees hieronder verder voor een korte persoonlijke impressie.

                            

Sophie Asselbergs - Trainer / Coach / Trainingsactrice

Ik zit graag als "echt" mens bij je aan tafel, maar neem mijn kennis en kunde uiteraard mee. Ik weet nuchterheid met diepgang te combineren, sla graag een brug tussen droom en realiteit, ik kijk kritisch maar vol vertrouwen en ben liefdevol recht voor z'n raap.  Op een no-nonsense manier neem ik je graag de diepte mee in en breng ik je naar daar waar het echt om draait. Oprechtheid, gelijkwaardigheid en humor staan hoog bij mij in het vaandel. Ik houd van actie en ervaren en dus zul je bij mij niet alleen stilzitten en praten.

 

Specialisaties:

 

T: Sophie: +31 6 24 46 68 39

Profiel Linkedin Sophie: 

 

Daan Baks - Trainer/ Coach

Als trainer/coach streef ik naar een enthousiaste, flexibele en mensgerichte werkwijze en houding. Op een doortastende prettige manier kom ik snel tot de kern van het trainings/coachingsvraagstuk en hierdoor probeer ik concreet resultaten te boeken. Met inzet van mijn creatief vermogen streef ik ernaar om mensen op een prettige manier in beweging te brengen.

Specialisaties:

 

T: Daan: +31 6 41 71 28 09

Profiel Linkedin Daan:

 

 

Trainers & Trainingsactrices

Naast dat wij zelf een groot deel van onze trainingen verzorgen werken we ook met externe trainers en trainingsactrices. Onze trainers beschikken altijd over ruime ervaring betreffende het trainingsonderwerp en het geven van trainingen.