• darkblurbg
    Een kleinschalig bureau met ruime ervaring!
  • darkblurbg
    Training in tijden van Corona? Samen bepalen we de passende oplossing; Online of Face to face;

Persoonlijke coaching voor medewerkers

 

Terug op het juiste spoor

Leven is het meervoud van lef: Het kost lef om je hart te volgen, te doen wat echt bij je past en te zijn wie je ten diepste bent. Door verschillende factoren laten we ons soms van ons pad brengen en het vergt lef en inspanning om daar weer bij terug te komen.

Naast het optimale uit jezelf halen, draait het leven -en vaak ook het gezin - gewoon door. Alle ballen in de lucht houden kan al een hele uitdaging zijn. Levensvragen, de behoeften aan (positieve) verandering en vastgrijpen wat echt belangrijk voor iemand is, verdwijnen al snel naar de achtergrond. Gevolg is dat medewerkers ook op het werk niet lekker in hun vel komen te zitten. Persoonlijke coaching kan zowel voor de werkgever als werknemer een werkend middel zijn om de situatie aan te pakken en werknemer weer op het juiste spoor te zetten.

 

Begeleiding

Mensen kunnen het beste uit zichzelf halen als zij belemmerende overtuigingen en gewoontes die zij ontwikkeld hebben los kunnen laten. Persoonlijke coaching kan iemand helpen hier inzicht in te krijgen. Onze persoonlijke coachingstrajecten bestaan gemiddeld uit zes gesprekken van 1,5 uur. Wij streven ernaar een kennismaking binnen een week in te plannen. Het eerste gesprek heeft als doel goed in beeld te krijgen wat de vraagstelling is. Daarnaast kan de medewerker gaan ervaren of hij de juiste klik voelt met de coach en naar aanleiding daarvan beslissen of hij of zij het traject aan wil gaan. 

 

Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons bereiken via 0641712809 of info@asselbergsenbaks.nl.

Of vul direct ons contactformulier in.