• darkblurbg
  Een kleinschalig bureau met ruime ervaring!
 • darkblurbg
  Training in tijden van Corona? Samen bepalen we de passende oplossing; Online of Face to face;

Een leven lang leren als leidinggevende!

Leidinggeven op de werkvloer. Dat is nog zo gemakkelijk niet. Van beginnend leidinggevende tot meer ervaren managers; voor iedere leidinggevende is het soms zoeken naar de juiste tools en vertrouwen in zichzelf. Hoe ga ik om met die ene lastige medewerker? Hoe voer ik een effectief verzuimgesprek? Allerlei vragen die spelen op verschillende niveaus.

Onze maatwerk trainingen bieden leidinggevenden en managers, aansluitend op ervaringsniveau, concrete handvatten om toe te passen in de praktijk. We laten ze nadenken (bewustwording leidinggevende rol), laten ze experimenteren (eigen praktijksituaties oefenen) en geven ze vertrouwen (zelfreflectie) om stappen te maken als leidinggevende. Kortom; Grond onder de voeten waar nodig.

Onze ervaring leert dat leidinggevenden vanuit dezelfde organisatie vaak veel van elkaar willen en kunnen leren. Om dit gegeven te stimuleren streven we naar een sterk 'wij' gevoel in onze trainingen.

 

Enkele voorbeelden van door ons uitgevoerde trainingen:

 • Productiebedrijf / 3 - daagse training: Voormannen en aankomende teamleiders getraind op alle facetten van leidinggeven op de werkvloer. Praktische aanpak; veel oefenen met trainingsactrice vanuit eigen voorbeelden. 
 • IT bedrijf softwareontwikkeling / 3 - daagse training: Groep ervaren managers verdiepende training over effectieve gespreksvoering en beïnvloeding. Ingezoomd op functioneringsgesprekken, omgaan met verzuim/psychische klachten bij medewerkers en coachend leiderschap.
 • Groothandel met eigen verkoopvestigingen / 4 - daagse training: Meerdere groepen (ervaren) vestigingsmanagers getraind op het (meewerkend) leidinggeven. Ervaring groot op het vlak van kennis en inhoud maar gering op het gebied van leidinggeven. Praktijkgerichte training van bewustwording leidinggevende rol tot het voeren van verzuimgesprekken.
 • Scholengemeenschap middelbaar onderwijs / 1,5 dag training: MT getraind op het voeren van functioneringsgesprekken; advisering over opzetten cyclus en opstellen beoordelingsformat. 

 

Maatwerk betekent voor ons:

 • Meedenken met onze opdrachtgever en met relevante ideeën komen
 • Directe lijnen met elkaar en snel kunnen schakelen
 • Trainingen toegespitst op de daadwerkelijke situaties van de leidinggevenden
 • Toepasbare trainingen met volop interactie

 

Onderwerpen die vaak terugkomen in onze maatwerk leiderschapstrainingen:

Management en leidinggeven

 

Heb je vragen of wil je advies? Je kunt ons bereiken via

 0641712809 of info@asselbergsenbaks.nl.

Of vul direct ons contactformulier in.